The Band

Ad van Beek

Onder het motto; je hoeft niet groot te zijn qua postuur om in de rol Clarence ‘Big Man’ Clemons te kruipen, staat Ad zijn mannetje. Het is voor hem een eer om deze gelouterde saxofonist zo authentiek mogelijk te evenaren.

Ferdinand Schmutzer

Ferdinand is met zijn solide en verrassende bass-licks de onbetwiste foundation of The Boss Brothers.

Yvonne Jochems

Op achtergrondvocalen en percussie is zij de ‘first lady’ van de band. The E Street band heeft Patty Scialfa, maar The Boss Brothers hebben Yvonne!

Amse de Jong

De pianopartijen van professor Roy Bittan zitten in het muzikale DNA van Amse als bij geen ander. Wanneer je hem ziet genieten achter zijn witte vleugel is het plaatje compleet.

Erik den Tuinder

De gitaarpartijen van zowel Little Steven als Nils Lofgren zijn aan Erik wel besteed. Tijdens de concerten is zijn spectaculaire gitaarsolo in ‘Because The Night’ één van de hoogtepunten.

Marco van Osta

Gewapend met zijn vertrouwde Telecasters en zijn enthousiaste podiumuitstraling zorgt hij ervoor dat het publiek het echte Springsteengevoel zal beleven. Zoals Springsteen zei op Broadway; “It’s all ‘bout the moves!!".

Mark van Uden

De beroemde E Street groove staat als een huis, wanneer Mark zijn strak en dynamisch drumwerk laat knallen uit zijn DW-kit. 

Ludwig Antonissen

 

Net als Danny Federici is Ludwig helemaal in zijn element achter zijn Hammond B-3. In het samenspel met de pianist hoor je de zo herkenbare E Street-sound. Zijn spontane podiumuitstraling en uitstekende vocalen zijn de spreekwoordelijke kers op de taart.

The Phantom is alive!!!