The Boss Brothers

PhotoRoom_20221031_184703.PNG

Ad van Beek

Onder het motto; je hoeft niet groot te zijn qua postuur om in de rol Clarence ‘Big Man’ Clemons te kruipen, staat Ad zijn mannetje.

Het is voor hem een eer om deze gelouterde saxofonist zo authentiek mogelijk te evenaren.

PhotoRoom_20221031_185745.PNG

Ferdinand Schmutzer

Ferdinand is met zijn solide en verrassende bass-licks de onbetwiste foundation of The Boss Brothers.

Bruce Springsteen tribute The Boss Brothers vocals Yvonne Jochems Springsteen tribute europe netherlands benelux nederland

Yvonne Jochems

Op achtergrondvocalen en percussie is zij de ‘first lady’ van de band. The E Street band heeft Patty Scialfa, maar The Boss Brothers hebben Yvonne!

WhatsApp Image 2022-09-17 at 7.40.39 PM.jpeg

Nick Leurs

De pianopartijen van professor Roy Bittan zitten in het muzikale DNA van Nick als bij geen ander. Wanneer je hem ziet genieten achter zijn piano is het plaatje compleet.

PhotoRoom_20221031_181314.PNG

Erik den Tuinder

De gitaarvirtuositeit repliceren van zowel Little Steven als Nils Lofgren is aan Erik wel besteed. Tijdens de concerten is zijn spectaculaire gitaarsolo in ‘Because The Night’ één van de hoogtepunten.

MarcoVanOsta_edited.jpg

Marco van Osta

Gewapend met zijn vertrouwde Telecasters en zijn enthousiaste podiumuitstraling zorgt hij ervoor dat het publiek het echte Springsteengevoel zal beleven. Zoals Springsteen zei op Broadway; “It’s all ‘bout the moves!!’.

WhatsApp Image 2022-09-17 at 11.37_edited.jpg

Stefan Maas

Geen Springsteen tribute zou compleet zijn zonder een powerhouse op de drums. Stefan levert avond na avond na avond de "big beat" die zo kenmerkend is voor de E Street Band.

Bruce Springsteen tribute The Boss Brothers keyboards Ludwig Antonissen Springsteen tribute europe netherlands benelux nederland

Ludwig Antonissen
 

De perfecte Danny Federici-kloon voor de band. Keyboard, Hammond, accordion en sterke backing vocals maken deze tribute compleet.